PhD-obrazovanie.com

Докторантура Zaragoza - Докторантури Zaragoza - Докторантура Zaragoza

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Zaragoza град се намира в поречието на река Ебро в провинция Сарагоса, Испания. Той е дом на една от най-старите градове в Испания, Университета на Сарагоса.

Докторантура Zaragoza - Запишете се за докторантура Zaragoza. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Докторска програма по логистика и управление на веригата за доставки

Zaragoza Logistics Center
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Испания Zaragoza

Основната цел на докторската програма по логистика и управление на веригата за доставки е да развие отлични учени, които ще преследват отлични кариери в областта на научните изследвания и образованието. Студентите работят интензивно с нашия факултет, за да създадат нови познания в областите на интереси като координацията на веригата за доставки, управлението на инвентара, финансирането на веригата за доставки, управлението на риска в снабдяването и сигурността и иновациите на веригата за доставки.