Filter
Докторантура
Испания Zaragoza Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Zaragoza - Докторантури Zaragoza - Докторантура Zaragoza

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Zaragoza град се намира в поречието на река Ебро в провинция Сарагоса, Испания. Той е дом на една от най-старите градове в Испания, Университета на Сарагоса.

Докторантура Zaragoza - Запишете се за докторантура Zaragoza. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Испания
Zaragoza
Тип на обучение
Темпо на обучение
Zaragoza Logistics Center

Основната цел на докторската програма по логистика и управление на веригата за доставки е да развие отлични учени, които ще преследват отлични кариери в областта на научн ... [+]

Програма за докторанти MIT Zaragoza в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки

Основната цел на докторската програма по логистика и управление на веригата за доставки е да развие отлични учени, които ще преследват отлични кариери в областта на научните изследвания и образованието. Студентите работят интензивно с нашия факултет, за да създадат нови познания в областите на интереси като координацията на веригата за доставки, управлението на инвентара, финансирането на веригата за доставки, управлението на риска в снабдяването и сигурността и иновациите на веригата за доставки.... [-]

Испания Zaragoza
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски