PhD-obrazovanie.com

Докторантура Galway - Докторантури Galway - Докторантура Galway

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Galway, известен като града на Tribes е важен туристически център и врата към живописните райони на страната.В началото на 15-ти век, Galway е била управлявана от племена, като водещите четиринайсет семейства са били наричани

Докторантура Galway - Запишете се за докторантура Galway. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Докторант в Студио Арт

Burren College of Art
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 6 години Запитване на информация Република Ирландия Galway + още 1

Целта на тази четиригодишна научноизследователска програма за пълно работно време (6-годишно непълно работно време) е генерирането на принос към знанието и разбирането на изобразителното изкуство чрез проучване, проведено чрез студийни изследвания и, където е уместно, чрез други изследователски методи.