PHDSTUDIES

Програми Информационен мениджмънт - Търсене на най-добрите програми по Информационен мениджмънт тук! - Информационен мениджмънт

Докторската програма се разширява в предишни степени, като предлага допълнително обучение, което може да помогне на студентите да станат експерти в своята област. Програмите обикновено отнемат между две и пет години, за да завършат. Студентите, които получават докторантура, могат да дойдат подготвени с различни предимства в гъвкавост и адаптивност, докато се подготвят за навлизане на световния пазар.

Какво е докторска степен по управление на информацията? Тази степен може да помогне на студентите да придобият задълбочено познаване на технологиите в организацията и начина, по който служителите ги използват. Учениците могат също да научат за проектирането и приложението на информационните технологии и да придобият способност да провеждат изследвания и анализи на данни на широка гама от технологични системи. Това може да включва системи за изчислителни облаци, мобилни системи, автоматизирана технология и електронни транзакции. От студентите обикновено се изисква да преподават и други ученици.

Студентите могат да придобият редица умения от тази програма, които могат да прилагат в личния и професионалния си живот. Те могат да овладеят аналитични умения, умения за решаване на проблеми и комуникации, за да работят ефективно с другите в различни среди.

Разходите за докторска степен по управление на информацията варират. Това зависи от таксите за обучение на университета и други такси и вида на наличното финансиране. Перспективните студенти трябва да изследват различни университети, за да намерят програма, която да отговаря на техните цели.

Докторските степени в тази област могат да бъдат силно търсени, поради техния опит в един свят, който се развива по технология. Завършилите могат да работят в няколко различни професионални среди, които разчитат на технологични системи. Потенциалните работни места включват работа като анализатор на данни, главен технологичен директор, информационен служител, мениджър по сигурността на информацията или архитект на компютърната система. Някои от завършилите стават изследователи в изследователски институти, библиотекари, учени или учени.

В колежи и университети в цял свят се предлага докторска степен по управление на информацията. За тези, които предпочитат по-голяма гъвкавост, има налични онлайн опции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Информационен мениджмънт Filter

Докторски системи

Botswana International University Of Science And Technology
Докторантура
Септ. 2020
Английски
Кампус

Изследване на докторантите по информационни системи

Научете повече

Доктор по управление на информацията

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Чрез докторска дисертация, в която квалификацията накрая кулминира, квалифицирано студент ще покаже доказателства за независим и оригинален научен труд. Тезата, би представляв ...

Научете повече

информация докторанти и управление на знанието

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Завършилият на докторска проучване в областта на информационните и управление на знанието е теоретично добре подготвени професионално способни концептуално мислене. Той е в съ ...

Научете повече

Доктор по управление на ИТ ресурсите и управление на промяната

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
3 години
Английски
Онлайн обучение

Доктор по Управление на ИТ ресурси и управление на промените е отдел на проучване, което е свързано с управлението на информационните технологии, както и промените, които се о ...

Научете повече