PHDSTUDIES

Online Инженерни проучвания Португалия - Инженерни проучвания програми Португалия Инженерни проучвания

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Инженерни науки и технологии оформят област, която се фокусира върху практически приложения на инженерните принципи. Студентите, които следват в такива програми и курсове, изучават инженерната област и се запознават с концепции и теории, които служат за развиване на технологиите.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Online доктор Португалия - Вземете Online р Португалия. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

2 резултата за Инженерни проучвания, Португалия Filter

информатика Ph.D.

Universidade de Évora
Докторантура
<
Редовно
<
3 години
Portuguese (Portugal)
Кампус

Програмата за докторска степен по компютърни науки има за цел да развие способности, умения и съвременни методи в областта на компютърните изследвания. ...

Научете повече

Доктор по инженерно инженерство по конструктивни материали

Atlântica
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
португалски
Кампус

Третият цикъл в "Инженеринг по строителни материали" има за цел да осигури чрез научен и практически изследователски подход солидно, усъвършенствано и актуализирано обучение, ...

Научете повече