Filter
Докторантура
Индонезия Bandung Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Bandung - Докторантури Bandung - Докторантура Bandung

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Индонезия, официално Република Индонезия е държава в Югоизточна Азия и Океания.Индонезия е архипелаг, включващ около 17 508 острова

За тези, които се интересуват от изучаване на предмети като история и Engineering Bandung е най-доброто място за учене. Бандунг има някои от най-добрите университети на Индонезия като Института Teknologi Бандунг в Бандунг. Нещо повече, това място е тихо и идеално за живеене.

Докторантура Bandung - Запишете се за докторантура Bandung. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Индонезия
Bandung
Тип на обучение
Темпо на обучение
School of Business and Management ITB

... [+]

. Попълнен формуляр за кандидатстване и съответните документи Интервю с определен член на факултета DSM-ITB. Кандидатът трябва да покаже своя окончателен проект / теза / публикувани изследвания на интервюиращия. [-]
Индонезия Bandung Jakarta
Юли 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски