$close

Филтри

Преглед на резултатите

Икономически изследвания Женева - Програми Икономически изследвания Женева - Икономически изследвания, Женева

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.Професионалистите, които са изучавали икономи… Научете повече

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

Професионалистите, които са изучавали икономика и администрация имат разбиране за голямата икономическа картина и за по-малки индивидуализирани тенденции. Това е междудисциплинарна област, в която професионалистите са обучени да държат под внимание и анализират брой компоненти както в публичния, така и в частния сектор, и да прогнозират въз основа на настоящите и потенциални условия.  

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Икономически изследвания Женева - Запишете се за докторантура Женева. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Швейцария
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Swiss Finance Institute
Женева, Швейцария

Swiss Finance Institute д -р. в областта на финансите е една от най -големите и конкурентни програми в света. Програмата насърчава стремежа към академични постижения, като оси ... +

Swiss Finance Institute д -р. в областта на финансите е една от най -големите и конкурентни програми в света. Програмата насърчава стремежа към академични постижения, като осигурява интелектуална среда и учебна програма, сравнима с най -добрите доктори на науките. програми в света. Докторантът Програмата работи в трите Swiss Finance Institute : Леман (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne, Университета в Женева и Университета в Лозана), Лугано (Università della Svizzera italiana) и Цюрих (Университетът в Цюрих). -
Докторантура
English (UK)
Кампус