$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Иконометрия - Търсене на най-добрите програми по Иконометрия тук! - Иконометрия

Студентите, които се интересуват от постигането на най-добрия тласък на кариерата си, могат да обмислят преследване на докторска степен. Като най-високата форма на академичен успех в повечето области, завършилите са в… Научете повече

Студентите, които се интересуват от постигането на най-добрия тласък на кариерата си, могат да обмислят преследване на докторска степен. Като най-високата форма на академичен успех в повечето области, завършилите са в състояние да скочат право в напреднала кариера. Обикновено са необходими три години интензивно изследване.

Какво представлява докторската степен по иконометрия? Тази област на обучение се фокусира основно върху много от същите дисциплини като традиционната икономическа програма, въпреки че включва и информационни системи и анализ на данните. Студентите изучават микроикономика, компютърни науки, актюерски изследвания и емпирична макроикономика, за да станат по-запознати с икономическата политика и практика. Иконометрията е ценна област, която има приложения в големи корпорации и правителствени организации.

Като завършите докторска програма, вие се подготвяте за успех в кариерата си.Възможно е да пропуснете няколко години напредване чрез позиции и можете да преследвате по-високи позиции, които са достъпни само за притежателите на докторанти. Освен това можете да спечелите много по-висока заплата.

Преди да се запишете в докторска иконометрия, проучете какви ще бъдат таксите и таксите. Има много фактори, които оказват влияние върху цената на програмата, като училището и страната, в която се намира. Поради тази причина разходите за докторска степен по иконометрия варират значително.

Подобно на всички дисциплини по икономика, изучаването на иконометрия позволява на студентите да влязат в кариера в областта на финансите, логистиката, международната търговия, застраховането, маркетинга и корпоративното счетоводство. Специално изучавайки иконометрия, обаче, вие сте особено подходящи да влезете в длъжност като анализатор или системен мениджър, работейки с компютри и компютърни системи, за да помогнете на бизнеса да прави изчисления и четене на икономически тенденции, за да придобие предимство на пазара.

Ако сте готови да започнете да работите по докторска степен по иконометрия, започнете с намирането на програмата си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
University of Johannesburg
Йоханесбург, Южноафриканска Република

Кандидатът трябва да развие напреднали компетенции в овладяването, интерпретацията, разбирането, анализа и прилагането на иконометрични техники. Кандидатът, отговарящ на изиск ... +

Кандидатът трябва да развие напреднали компетенции в овладяването, интерпретацията, разбирането, анализа и прилагането на иконометрични техники. Кандидатът, отговарящ на изискванията, трябва да показва доказателства за оригинални и независими научни работи. -
Докторантура
Редовно
Задочно
2 - 4 години
Английски
Февр. 2023
31 Окт. 2022
Кампус