PhD-obrazovanie.com

Online Управленски науки Великобритания - Управленски науки програми Великобритания Управленски науки

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Програмите по мениджмънт осигуряват подготовка на студенти за управленски позиции в брой организации, включително държавни институции. Повечето програми дават на студентите възможност да изберат специализация в една област, например финанси, маркетинг, икономика или счетоводство.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Online доктор Великобритания - Вземете Online р Великобритания. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

4 резултата за Управленски науки, Великобритания Filter

докторат по организационна промяна (ADOC)

Ashridge Executive Education
Кампус Задочно обучение 4 - 5 години Запитване на информация Великобритания Лондон

Програмата отнема философски подход, вместо да предлага стандартен инструментариум. Тя ви предизвиква да изследвате вашите явни и неявни предположения и следствията от тези предположения за вашата практика.

Изследователски степени (MPhil / PhD) по финанси и мениджмънт

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2020 Великобритания Лондон + още 1

Аспиранти в докторантурата на Училището по финанси и мениджмънт учат към доктора на Лондонския университет. За да бъдат считани за докторантура по финанси или студенти по управление, вече трябва да са завършили добра магистърска степен по съответна дисциплина и да са получили високи оценки. Те също трябва да представят първоначално предложение за изследване, което показва способност за академични изследвания.

Доктор по мениджмънт (DMan) (Преподавал докторска степен)

Cardiff Metropolitan University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 8 години Запитване на информация Великобритания Кардиф + още 1

Този курс осигурява напреднали научни изследвания в областта на мениджмънта. Тя има за цел да предостави на кандидатите мениджъри и бизнес специалисти ключови идеи за теорията и практиката на научните изследвания в управленската дисциплина.

Докторант (Училище по мениджмънт)

University of Bradford
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 7 години Септември 2020 Великобритания Брадфорд + още 1

Ще провеждате изследвания под надзора на нашите международни, опитни и високо ангажирани преподаватели. Освен че ще бъде наблюдаван от двама утвърдени изследователи, вие ще участвате в изследователско обучение, което ви дава знания и умения за проектиране и провеждане на задълбочени изследвания.