Filter
Докторантура
Белгия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Управленски науки Белгия - Управленски науки програми Белгия Управленски науки

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

При следване в програми по мениджмънт студентите придобиват важни умения в сфера на бизнес, включително комуникации, самоанализ, планиране и изграждане на екип. Повечето програми се фокусират върху етически и културни разлики, които влияят върху труда. Изучаването на такива предмети често подготвя студентите за начални позиции в сфера на управление.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Online доктор Белгия - Вземете Online р Белгия. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Управленски науки, Белгия

United International Business Schools

Нашият академичен календар се основава на една четвърт от системата (1 тримесечие = 10 седмици). Поради гъвкавата структура и модулния дизайн на програмата, в началото на ... [+]

. Постигнете пълния си личен потенциал с нашата програма за докторантиГъвкави учебни програми

Нашите гъвкави учебни програми се основават на американския модел на висше образование , което позволява на студентите да избират курсовете си въз основа на изискванията за курса, предходните проучвания, настоящите интереси и бъдещите амбиции .

United International Business Schools ( UIBS )... [-]
Белгия Антверпен Брюксел
Ноември 2019
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Antwerp Management School

Изпълнителният доктор на Antwerp Management School . Програмата е програма за подкрепа на високо ниво за ръководители и мениджъри на ниво С с голяма амбиция да внесат най ... [+]

Изпълнителен доктор

Изпълнителният доктор на Antwerp Management School програма е програма за поддръжка от най-високо ниво за амбициозни ръководители и мениджъри на ниво С, които искат да внесат най-модерните знания и изключителни изследователски умения в работното място и обществото.

Участниците ще придобият нови методологии и мислене, с които ще подхождат към актуални бизнес въпроси, с които се сблъскват в своите организации или в обществото. По този начин програмата оказва значително влияние върху професионалното развитие на участниците.... [-]

Белгия Антверпен
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски