39 Докторантура Програми в Административни практики 2024

Докторантура Програми в Административни практики 2024Filter
    • Prague, Чехия

    Редовно обучение

    3 години

    Смесен, Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    Докторска степен чрез изследвания е подобен на конвенционален доктор но признава изследователската работа, извършена от предприемачески компании и академични организации, които водят до нови и публикувани резултати. UNYP медицина на UNYP чрез изследвания обикновено се изискват минимум три години, като през това време трябва да има три публикации, в литература, одобрена от университета в Болтън. Тези публикации трябва да са във връзка с тезата на студента и областта на експертиза и да развиват знанията на студента по предмета. Наградата на този доктор се базира изцяло на тези три публикувани творби и като такава възнаграждава текущи дейности, а не допълнителна работа.

    • Rio de Janeiro, Бразилия

    Редовно обучение

    21 Месеца

    Смесен

    Английски език

    Програмата за академично следдипломно обучение по администрация във FGV EBAPE се състои от магистърска и докторска степен по администрация. Тясно свързани, тези курсове споделят едни и същи ценности и принципи. Основната цел на магистърската програма е да подготви студенти за докторанти (във FGV EBAPE или друга изтъкната институция в Бразилия или другаде по света) или за пазара на труда. Основната цел на Ph.D. Програмата е да подготви студенти за академична кариера като преподаватели-изследователи в университети или други академични институции в Бразилия или в чужбина.

    • Honolulu, Съединени Американски Щати
    • Online USA

    Редовно обучение, Задочно обучение

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Програмата за докторантура по публична администрация (МА) подготвя студентите да работят в управлението на града, анализа на политиките, направлението на програмата, посоката на развитие, бюджетното консултиране и анализ, управлението на човешките ресурси, координацията на безопасността при работа, лобирането, информационната специализация и издаването на писмена форма.

    • Santiago de Compostela, Испания

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Испански, Галисийски, Английски език

    Междууниверситетската докторска програма по трудови отношения и човешки ресурси, преподавана съвместно с университетите в Ла Коруня, Овиедо и Сарагоса, е пионер в испанските университети. Общата цел на програмата е да осигури високи постижения в обучението във всички области, свързани с трудовите отношения и човешките ресурси в публични и частни организации. Докторската програма ще позволи разработването на висококачествени докторски дисертации, които представляват напредък и принос към научното познание и които насърчават, в същото време, трансфера на знания към обществото и включването на технически изследвания от най-високо ниво. обществени и частни организации.

    • Toulouse, Франция

    Редовно обучение

    5 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Докторантската програма на TSM предлага пет задълбочени области на обучение за учебна програма с необичайно богатство и широчина. Тъй като програмата записва само 10 до 20 нови докторанти. студенти всяка година, докторантите процъфтяват в атмосфера на интелектуална строгост и творческо сътрудничество между студенти и преподаватели.

    • Riga, Латвия

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език, Латвийски

    Тази програма има за цел да подготви доктори на науките, висококвалифицирани изследователи и специалисти с подходящи знания, умения и компетенции за значението на човешкия фактор в работните процеси, безопасността при работа и професионалното здраве, както и да получи международно сравнима компетентност и международно сравнима докторска степен степен.

    • Limerick, Република Ирландия

    Задочно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    • Sopron, Унгария

    Редовно обучение, Задочно обучение

    8 семестри

    На територията на колежа

    Английски език, Немски, Унгарски

    В зависимост от нивото на интерес училището предлага пет програми: бизнес администрация и мениджмънт, международна икономика, маркетинг, финанси и социални и икономически аспекти на човешките ресурси, всички от които могат да се изучават чрез различни форми на обучение (дневна, кореспондентска , индивидуален). Продължителността на докторската програма е 4 години, която е разделена на сегменти от 2 + 2 години.

    • Online Malta

    Редовно обучение, Задочно обучение

    36 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Our Ph.D. students cover a wide range of current topics in management: International Business, Finance, Accounting, Controlling, Human Resource Management, Marketing, (Information) Technology Management, Data Analytics, Consulting, Counseling / Training, Interim Management, Entrepreneurship, Innovation Management, Change Management, Leadership / Management, Health Care, Automotive, Tourism and Hospitality etc.

    • Richardson, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Докторантът в програмата за връзки с обществеността е строга, ориентирана към научните изследвания степен, предлагана чрез Училището по икономически, политически и политически науки. Уменията и знанията, придобити в докторската програма по връзки с обществеността, ще позволят на студентите да взаимодействат между традициите на публичното управление, публичната политика и организациите, като същевременно ще предоставят силна теоретична и практическа оценка за предизвикателствата на поддържането и изграждането на институции за управление и гражданска култура в сложен демократичен свят.

    • Ljubljana, Словения

    Задочно обучение

    4 години

    Смесен

    Английски език, Сингалски, синхалски

    • Arlington, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Публичната администрация и публичната политика (PAPP) д -р. предоставя на студентите теоретични и приложни знания, които интегрират публичната администрация и публичната политика. Това е уникален интердисциплинарен подход за подготовка на студенти за различни академични, изследователски и висши публични ръководни длъжности във висши учебни заведения и обществени и организации с нестопанска цел.

    • London, Великобритания
    • Bologna, Италия

    Редовно обучение

    24 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    В днешно време компании, мултинационални организации, НПО, дори малки компании, търсят най-доброто от гледна точка на капацитет и производителност от своя персонал. Целта на тази програма е да предостави на кандидатите, бъдещите HR мениджъри инструменти за оценка, които да наемат и подкрепят точния човек на правилната позиция.

    • Johannesburg, Южноафриканска Република

    Редовно обучение, Задочно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Студентът трябва да развие интелектуални и специализирани компетенции и практически умения в придобиването, тълкуването, разбирането, анализа и прилагането на принципите за управление на логистиката. Студентът трябва да развие умения за изследване, писане и творческо мислене в областта на управлението на логистиката.

    • Online

    Редовно обучение, Задочно обучение

    1 семестър

    Дистанционно обучение

    Английски език, Италиански

    Докторантска степен чрез изследване чрез дистанционно обучение се присъжда след успешно завършване на специализация по теоретични изследвания. Това изследване е представено под формата на докторска дисертация. Докторската степен (доктор по философия) е единствената докторска степен, която може да бъде постигната чрез дистанционно обучение. Основното изискване за докторантура онлайн чрез дистанционно обучение е да представи и обсъди теза от най-малко 100 страници за преглед и оценка от академична комисия в университета Селинус. Компаниите са съставени от хора, които се нуждаят от сигурност и мотивация. Доброто управление на човешките ресурси гарантира ефективност, качество и производителност на компанията на всички нива. С реализирането на изследователската теза кандидатът се сблъсква с най-новите изследвания и теория за решаване на проблемите с човешките ресурси по ефективен и практичен начин в дистрибуторските, производствени и логистични компании. В днешно време компании, мултинационални компании, неправителствени организации и дори малки компании търсят най-доброто по отношение на капацитет и производителност от своя персонал. Целта на тази програма е да предостави на кандидатите и бъдещите мениджъри по човешки ресурси инструментите за оценка, за да наемат и подкрепят правилния човек на правилната позиция.