PhD-obrazovanie.com

Изследване на образованието Florida - Програми Изследване на образованието Florida - Изследване на образованието, Florida

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Изследване на образованието Florida - Запишете се за докторантура Florida. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Изследване на образованието, Florida Filter

Доктор по философия в образованието

Florida Christian University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Orlando

Докторантите в областта на образованието са въоръжени с умения и знания, за да въведат значими промени в днешните училища и класни стаи. Програмата ще запознае студентите с най-популярните теории и философии, които ръководят днешната образователна система, като в същото време проучват начини за решаване на текущи проблеми, използвайки установени стратегии и ресурси от най-добрите практики.