PhD-obrazovanie.com

Изследване на образованието South Moravian Region - Програми Изследване на образованието South Moravian Region - Изследване на образованието, South Moravian Region

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Изследване на образованието South Moravian Region - Запишете се за докторантура South Moravian Region. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Изследване на образованието, South Moravian Region Filter

Доктор по образованието

Masaryk University Faculty of Arts
Кампус Редовно обучение 4 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2019 Чехия Brno

Целта на тази докторска програма е да подготви учители в областта на образованието. Завършил докторската програма по образование е квалифициран да извършва самостоятелно специализирани научни и изследователски дейности в областта на образованието.