PHDSTUDIES

Изследване на образованието Централна Америка и Карибите - Изследване на образованието програми Изследване на образованието Централна Америка и Карибите

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

В Карибско море е море на Атлантическия океан се намира в тропиците на западното полукълбо. Тя граничи с Мексико и Централна Америка на запад и югозапад, на север от Големия Антили, източно от Малките Антилски острови, а на юг от Южна Америка.

Изследване на образованието Централна Америка и Карибите - Вземи си Изследване на образованието Централна Америка и Карибите. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Изследване на образованието, Централна Америка и Карибите Filter

Докторат по философия със специалност физическо възпитание

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
испански
Кампус

Всички наши програми са надлежно лицензирани от образователния съвет на Пуерто Рико (CEPR) и са акредитирани от Комисията за висше образование на Средните държави (MSCHE). На ...

Научете повече