PhD-obrazovanie.com

Изследване на образованието Aguascalientes - Програми Изследване на образованието Aguascalientes - Изследване на образованието, Aguascalientes

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Изследване на образованието Aguascalientes - Запишете се за докторантура Aguascalientes. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Изследване на образованието, Aguascalientes Filter

докторска степен в педагогическите изследвания

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Кампус Редовно обучение 3 години Юли 2020 Мексико Aguascalientes

Докторска в образователни изследвания предлага три линии на производство и прилагане на знание (LAGC). Като част от тези насоки в научните изследвания докторанти развиват оригинални изследователски проекти, които представляват принос към напредъка на знанието и / или разбиране на съответните образователни проблеми.