PhD-obrazovanie.com

Изследване на образованието Subang Jaya - Програми Изследване на образованието Subang Jaya - Изследване на образованието, Subang Jaya

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Subang Jaya е символ на достатъчно добри университети, колежи и други образователни институции, като например Тейлър "и университета. Този университет е известен с качеството на системата за висше образование.

Изследване на образованието Subang Jaya - Запишете се за докторантура Subang Jaya. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Изследване на образованието, Subang Jaya Filter

Доктор по философия (образование) (научни изследвания)

Taylor’s University
Кампус Запитване на информация Малайзия Subang Jaya

Кандидатите, които преследват докторската степен (образованието), трябва да развият подход на независимо мислене и уникален опит в собствения си научен интерес. Независими изследвания изискват внимателно и задълбочено разследване на тема с цел формулиране на нови и оригинални идеи, констатации и теории.