PhD-obrazovanie.com

Изследване на образованието Limerick - Програми Изследване на образованието Limerick - Изследване на образованието, Limerick

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Limerick Градът е известен с добра популация на студентите, които се преследват следдипломно и докторска степен по хуманитарни науки и изкуства. UL Университета на Лимерик е един от най-добрите университети на Ирландия.

Изследване на образованието Limerick - Запишете се за докторантура Limerick. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Изследване на образованието, Limerick Filter

Доктор по образование (учил)

Mary Immaculate College
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Република Ирландия Limerick

Структурирана програма д-р е четири години структурирана програма, която включва курсова в изследователски методи, ядро ​​и специфичен избор дисциплина ...