PHDSTUDIES

Изследване на образованието Великобритания - Програми Изследване на образованието Великобритания

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Изследване на образованието Великобритания - Запишете се за докторантура Великобритания. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Великобритания тук!

1 резултата за Изследване на образованието, Великобритания Filter

Проучване на PhD / MPhil Education

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Великобритания, Нотингам
Докторантура
Октомври 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
Английски
Campus

В училището имаме широк ангажимент за подобряване и изследване на социалната справедливост и равенството в образованието. ...

Научете повече