PhD-obrazovanie.com

Изследване на образованието Nottingham - Програми Изследване на образованието Nottingham - Изследване на образованието, Nottingham

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Nottingham е известен с легендата за Робин Худ, две големи театри и много музеи и галерии. То също е дом на два университета, които имат над 60 000 студенти, 12 000 от които са международни.

Изследване на образованието Nottingham - Запишете се за докторантура Nottingham. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Изследване на образованието, Nottingham Filter

Проучване на PhD / MPhil Education

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Великобритания Nottingham + още 1

В училището имаме широк ангажимент за подобряване и изследване на социалната справедливост и равенството в образованието.