$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Иврит - Търсене на най-добрите програми по Иврит тук! - Иврит

Докторска степен е най-високата степен, предлагана на университетско ниво. Тази степен изисква комбинация от напреднали курсове и независими изследвания. Завършилите демонстрират способността си да добавят към съще… Научете повече

Докторска степен е най-високата степен, предлагана на университетско ниво. Тази степен изисква комбинация от напреднали курсове и независими изследвания. Завършилите демонстрират способността си да добавят към съществуващото знание в избраната от тях област.

Какво е докторска степен на иврит? Тези програми включват курсове по време на използване и езикови нюанси. Студентите често вече могат да говорят и да четат Модерни иврит и да имат опит в по-стари версии на този език. Те могат да изследват историческото и настоящето използване на този език или да извършват преводи, както и да изучават класически и съвременни произведения и литература на иврит.

Докторска степен в еврейски език ще изложи учениците на предимствата на изучаването на език на напреднало ниво, включително повишаване на способностите за разбиране и запазване на знанията. Освен да научат повече за културата и историята на този възраждан език, завършилите могат да подобрят своите словесни и писмени комуникационни способности.

Разходите за докторска степен в иврит варират в зависимост от продължителността на програмата. Кандидатите трябва да проучат средното време за завършване и да изчислят разходите за обучение през този период от време. Стипендии и безвъзмездни средства могат да бъдат на разположение чрез езиков отдел или външни организации, ангажирани с насърчаване на езиковите изследвания.

Много завършили с докторска степен на иврит търсят работа като преподаватели в университети по целия свят. Някои специализират като езикови инструктори в други контексти като религиозни училища. Повечето държави имат институции, където се преподават евреи и се нуждаят от експерти, които да подкрепят учителите с по-малко задълбочени познания. Съществува и търсене на преводачи на говорими и писмени еврейски, които да работят в културни, дипломатически и правителствени длъжности.

Редица университети предлагат докторска степен на иврит. Студентите трябва да сравняват разходите и ресурсите на близките университети с програми в други региони или държави и онлайн програми за обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Spertus Institute
Чикаго, Съединени Американски Щати

Spertus Institute е създаден специално за професионални еврейски специалисти, предимно равини, но също така може да бъде от интерес за преподаватели и комунални работници с из ... +

Spertus Institute е създаден специално за професионални еврейски специалисти, предимно равини, но също така може да бъде от интерес за преподаватели и комунални работници с изключително висок клас класически текстове на иврит. Той служи на онези, които търсят подобрение в кариерата, промяна в кариерата и лично изграждане. -
Докторантура
Редовно
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение