Програми Иврит - Търсене на най-добрите програми по Иврит тук! - Иврит

Докторска степен е най-високата степен, предлагана на университетско ниво. Тази степен изисква комбинация от напреднали курсове и независими изследвания. Завършилите демонстрират способността си да добавят към съще… Научете повече

Докторска степен е най-високата степен, предлагана на университетско ниво. Тази степен изисква комбинация от напреднали курсове и независими изследвания. Завършилите демонстрират способността си да добавят към съществуващото знание в избраната от тях област.

Какво е докторска степен на иврит? Тези програми включват курсове по време на използване и езикови нюанси. Студентите често вече могат да говорят и да четат Модерни иврит и да имат опит в по-стари версии на този език. Те могат да изследват историческото и настоящето използване на този език или да извършват преводи, както и да изучават класически и съвременни произведения и литература на иврит.

Докторска степен в еврейски език ще изложи учениците на предимствата на изучаването на език на напреднало ниво, включително повишаване на способностите за разбиране и запазване на знанията. Освен да научат повече за културата и историята на този възраждан език, завършилите могат да подобрят своите словесни и писмени комуникационни способности.

Разходите за докторска степен в иврит варират в зависимост от продължителността на програмата. Кандидатите трябва да проучат средното време за завършване и да изчислят разходите за обучение през този период от време. Стипендии и безвъзмездни средства могат да бъдат на разположение чрез езиков отдел или външни организации, ангажирани с насърчаване на езиковите изследвания.

Много завършили с докторска степен на иврит търсят работа като преподаватели в университети по целия свят. Някои специализират като езикови инструктори в други контексти като религиозни училища. Повечето държави имат институции, където се преподават евреи и се нуждаят от експерти, които да подкрепят учителите с по-малко задълбочени познания. Съществува и търсене на преводачи на говорими и писмени еврейски, които да работят в културни, дипломатически и правителствени длъжности.

Редица университети предлагат докторска степен на иврит. Студентите трябва да сравняват разходите и ресурсите на близките университети с програми в други региони или държави и онлайн програми за обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
University of Johannesburg
Johannesburg, Южноафриканска Република

Изпълнява се дисертация по избрана от катедрата тема и написана под наблюдение. Студентите се съсредоточават върху тема от областта на арабския, ислямските изследвания, иврита ... +

Изпълнява се дисертация по избрана от катедрата тема и написана под наблюдение. Студентите се съсредоточават върху тема от областта на арабския, ислямските изследвания, иврита (включително еврейските изследвания) или свързан семитски език. Четири семинара и докторска защита (или на предложението, или на дипломната работа) са необходими в съответствие с общите разпоредби на Факултета по хуманитарни науки. -
Докторантура
Редовно обучение
3 години
Английски
Ян. 2021
Кампус
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here