PHDSTUDIES

Здраве Мексико - Програми Здраве Мексико

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

 

Здравни програми варират по обхват значително, се предлагат от много различни видове институции и имат разни специализации. Примерите включват, но със сигурност не се ограничават до, епидемиология, неврология, медицински сестри, физиотерапия, хранене, общественото благополучие и обща медицина.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Здраве Мексико - Запишете се за докторантура Мексико. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Мексико тук!

1 резултата за Здраве, Мексико Filter

Доктор по биологични и здравни науки

Universidad de Sonora
Докторантура
10 Авг. 2020
<
Редовно
<
4 години
испански
Кампус

Обща цел: Да се обучат високо квалифицирани кадри в областта на химията, биологията и здравните науки, с интердисциплинарна визия, която допринася за решаване на здравните про ...

Научете повече