PHDSTUDIES

Здравен мениджмънт Пиза - Програми Здравен мениджмънт Пиза - Здравен мениджмънт, Пиза

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Пиза е красиво, спокойно, безопасно и чист град в близост до реката. Това го прави идеален за да живеят и учат. Университетите в Пиза като Университета на Пиза са известни с доброто си качество образование и имат разумни такси за обучение.

Здравен мениджмънт Пиза - Запишете се за докторантура Пиза. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Здравен мениджмънт, Пиза Filter

международна докторска в управлението - иновации, устойчивост и здравеопазване

Scuola Superiore Sant'Anna
Италия, Пиза + 1 Още
Докторантура
Октомври 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
18 May 2015
Английски
Campus

The International Ph.D. в Management е разделена на две различни програми: "Иновации, устойчивост и Healthcare" и "Промяна и сложност Management". ...

Научете повече