close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Журналистика - Търсене на най-добрите програми по Журналистика тук! - Журналистика

Най-високата степен, която може да се спечели, е доктор или доктор по философия. Това е интензивна научноизследователска програма и е запазена за тези, които са ангажирани с разширени научни изследвания. Какво е доктор… Научете повече

Най-високата степен, която може да се спечели, е доктор или доктор по философия. Това е интензивна научноизследователска програма и е запазена за тези, които са ангажирани с разширени научни изследвания.

Какво е докторска степен по журналистика? Дискусионната програма по журналистика позволява на студентите да се съсредоточат върху изследователската и академичната страна на полето. Студентите обикновено избират конкретна област в областта за изучаване, като история, етика, право, социология или комуникации. Повечето програми включват изследвания и методология, които трябва да бъдат завършени, като например качествени методи. Програмите могат да включват курсове по теория и история, независимо от фокусната област. Програмите приключват с усъвършенстван изследователски проект, наречен дисертация. Студентите ръководят собствените си програми, така че продължителността от време, която може да отнеме, за да завършат докторантурата, варира значително, като средната продължителност е между две и пет години.

След завършване на програмата студентите ще имат напреднали познания в областта на журналистиката.Те ще бъдат подготвени да продължат научните изследвания, да преподават или да работят на високопоставени длъжности в областта.

Разходите по докторантура се ръководят до голяма степен от студента. Следователно, предоставянето на точна оценка е трудно. Студентите трябва да се срещнат с финансовия отдел на училището си.

След дипломиране, студентите могат да влязат в администрация или в учебни позиции. Отвъд това, възможности за кариера се предлагат и в стратегическите комуникации. Завършилите могат да изберат да работят в частни корпорации и с медийни организации. Научните и управленски умения, придобити в дадена програма, могат да дадат възможност на студентите да се квалифицират за напреднали професионални длъжности. Някои дипломирани студенти могат да изберат да продължат изследванията си в избраната тематична област или да започнат свои собствени компании.

Ако искате да развиете знанията и уменията си в областта на журналистиката, тогава доктор по журналистика може да бъде за вас.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
University of Johannesburg
Йоханесбург , Южноафриканска Република

Докторската учебна програма включва дипломна работа, която има оригинален принос в областта на журналистиката по тема, избрана в консултация с председателя на катедрата. Изиск ... +

Докторската учебна програма включва дипломна работа, която има оригинален принос в областта на журналистиката по тема, избрана в консултация с председателя на катедрата. Изискват се максимум четири усъвършенствани семинара по съответните аспекти на темата за изучаване и устен изпит (еквивалент на две доклади, всеки от които се състои от четири модула), както е предписано в книгата с общия регламент. Необходима е и изследователска статия, която е подходяща за публикуване в академично списание. -
Докторантура
Редовно
3 години
Английски
Ян. 2021
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук