Filter
Докторантура
Чехия Prague Prague Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Енергийно инженерство Oslo - Енергийно инженерство програми Prague Енергийно инженерство, Oslo

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Енергийна инженерство е академична програма, която учи студентите основите на добива на природни ресурси, регулиране на мощността на обслужване и управление на съоръжението. Изучаването на енергия инженерство може да доведе до кариера във възобновяеми енергийни източници, като например водноелектрически централи или вятърни паркове, или в природни ресурси.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Това е най-големият град в Чешката република, и да го "е един от най-важните центрове за изследвания и образование. В много учебни заведения, разположени тук осигурява студенти местни, така и международни имат богат избор от програми, за да се ангажират в по време на престоя си. Образование се отразява този град много положително от гледна точка на социално-икономически растеж.

Online Енергийно инженерство Oslo - Вземи си доктор Prague. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Енергийно инженерство, Prague

Степени
Място
Чехия
Prague
Prague
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Chemistry and Technology, Prague

Целта на докторантурата е да предостави на завършилите задълбочени познания по класически и съвременни технологии за преработка на различни видове изкопаеми горива, както ... [+]

Преглед

Целта на докторантурата е да предостави на завършилите задълбочени познания по класически и съвременни технологии за преработка на различни видове изкопаеми горива, както и тяхното използване в енергетиката и енергетиката при опазване на околната среда. Друг важен аспект от обучението на докторантите е екологосъобразните методи за енергийно използване на биомасата и използването на алтернативни горива в транспорта и енергетиката. Разгледани са класическите технологии за обработка и преработка на нефт, въглища и природен газ, съвременни методи за тяхното химическо използване. Изучават се екологичните аспекти на обработката на различни горива и използването на горивни продукти. Студентите се насърчават да работят самостоятелно в лабораторията, да изучават научна и професионална литература и да представят своите резултати. Участието на студентите в национални и международни конференции се изисква и подкрепя от Факултета.... [-]

Чехия Prague
Октомври 2019
Английски
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски