Filter
Докторантура
Тайван Hsinchu Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Енергийно инженерство Oslo - Енергийно инженерство програми Hsinchu Енергийно инженерство, Oslo

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Енергийна инженерство е академична програма, която учи студентите основите на добива на природни ресурси, регулиране на мощността на обслужване и управление на съоръжението. Изучаването на енергия инженерство може да доведе до кариера във възобновяеми енергийни източници, като например водноелектрически централи или вятърни паркове, или в природни ресурси.

Тайван (традиционен китайски: 台湾 или 台湾, опростен китайски: 台湾 Тай WAN) е нация, която е дом на повече от 23 милиона души и е един от най-гъсто населените места в света. Най-престижният университет е Националната Тайван университет.

Taoyuan е малък град в Тайван и са оборудвани с академични съоръжения. Той предлага модерни академични центрове и приемните един от най-новия университет в Тайван наречен Chang Gung университет. Този университет е специализирана в нови технологии свят и компютри образование.

Online Енергийно инженерство Oslo - Вземи си доктор Hsinchu. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Енергийно инженерство, Hsinchu

Степени
Място
Тайван
Hsinchu
Тип на обучение
Темпо на обучение
National Central University

Мисията на този институт е да се култивира студенти с познания и умения, за да станат или професионални енергийните инженери или учени. Три основни изследователски област ... [+]

Мисията на този институт е да се култивира студенти с познания и умения, за да станат или професионални енергийните инженери или учени. Три основни изследователски области са напълно разработени и поддържани от проекта на "Разработване първокласни университети и най-високо ниво изследователски центрове (MOE)," няколко важни проекти от "Национална Наука и технологии с програма-Energy (NSC)" и някои свързани с тях индустрии ,... [-]

Тайван Hsinchu
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски