Filter
Докторантура
Чехия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Електроенергия Чехия - Електроенергия програми Чехия Електроенергия

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

Изследвания по енергетика се занимават с въпроси за отговаряне на изисквания за енергия. Изискванията от енергия се осигуряват чрез традиционни видове енергия или с алтернативни енергийни източници като слънчева или вятърна. В някои програми може да се изследват начини за развитие на нови източници.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Online доктор Чехия - Вземете Online р Чехия. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Електроенергия, Чехия

University of Chemistry and Technology, Prague

Целта на докторантурата е да предостави на завършилите задълбочени познания по класически и съвременни технологии за преработка на различни видове изкопаеми горива, както ... [+]

Преглед

Целта на докторантурата е да предостави на завършилите задълбочени познания по класически и съвременни технологии за преработка на различни видове изкопаеми горива, както и тяхното използване в енергетиката и енергетиката при опазване на околната среда. Друг важен аспект от обучението на докторантите е екологосъобразните методи за енергийно използване на биомасата и използването на алтернативни горива в транспорта и енергетиката. Разгледани са класическите технологии за обработка и преработка на нефт, въглища и природен газ, съвременни методи за тяхното химическо използване. Изучават се екологичните аспекти на обработката на различни горива и използването на горивни продукти. Студентите се насърчават да работят самостоятелно в лабораторията, да изучават научна и професионална литература и да представят своите резултати. Участието на студентите в национални и международни конференции се изисква и подкрепя от Факултета.... [-]

Чехия Prague
Октомври 2019
Английски
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски