PhD-obrazovanie.com

Online Екология Oslo - Екология програми Porsgrunn Екология, Oslo

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Екология включва изучаване на биология, замърсяването и изменението на климата, тъй като те се прилагат за опазване и защита на природата. Индивидите в програма за екология може да са по-квалифицирани да учат енергийни системи, управление на бедствия, управление на ресурсите, както и цялостното глобалната околна среда след дипломирането.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Online Екология Oslo - Вземи си доктор Porsgrunn. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Екология, Porsgrunn Filter

Доктор по екология

University College of Southeast Norway
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2019 Норвегия Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten + още 6

Ние правим изследвания на еволюционните процеси във връзка с генетичната структура и подбора и човешки въпроси, свързани с въздействието върху околната среда.