close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Публично управление - Търсене на най-добрите програми по Публично управление тук! - Публично управление

Получаването на докторска степен или докторска степен отнема години на упорита работа на ниво следдипломна квалификация. За да бъдат разгледани за докторска програма, кандидатите трябва да имат магистърска степен и… Научете повече

Получаването на докторска степен или докторска степен отнема години на упорита работа на ниво следдипломна квалификация. За да бъдат разгледани за докторска програма, кандидатите трябва да имат магистърска степен и да преминат през строг процес на кандидатстване. Веднъж приети, те често участват в научни изследвания, академични курсове и завършване на теза в своята академична област.

Какво е доктор по публично управление? Тази степен на високо ниво обикновено се равнява на опит в начините, по които управлението се пресича с обществената политика. Студентите разглеждат еволюцията и използването на различни стилове и начини на управление на публичната арена. Общите области на концентрация в публичното управление на докторски програми са наказателно правосъдие, човешки ресурси, информационни технологии, статистика и психология (тъй като те се отнасят до публичното управление).Някои от общите курсове, които студентите могат да вземат, се занимават с качествени и количествени изследователски методи, градско управление, организационно развитие, управление на нестопански организации, политика и администрация. Много докторски програми в публичния мениджмънт са с продължителност от пет до седем години и изискват представянето на дисертации в експертна група от университети. Панелът след това потвърждава или отрича статута на докторанта на кандидата.

Доктор по публично управление може да предостави на студентите превъзходни комуникативни и административни умения. Степента се корени в основите на взаимодействието и организацията на човека, което може да даде на човек предимство във всяка област на работа.

За да разберете цената на конкретна докторска програма в публичния мениджмънт, свържете се директно с вашето училище. Всяка цена на програмата варира от училище до училище.

Докторската степен може да открие възможности за много изпълняващи кариери.Лица, притежаващи докторска степен по публичен мениджмънт, могат да намерят академични позиции, които преподават управлението на човешките ресурси, обществената политика, администрацията или управлението на университетско ниво. Изследователските позиции в университетите също са потенциално опция. Някои дипломирани специалисти могат да намерят работа в правителството, нестопанските организации или в предприятията като директори на общественото планиране, директори по комуникациите, анализатори на публичната администрация или анализатори на обществената политика.

Ако се интересувате от възможности за онлайн обучение за докторска програма в публичния мениджмънт, някои университети може да имат налични възможности. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
format_list_bulleted Филтри
University of Johannesburg
Johannesburg, Южноафриканска Република

Целта на тази квалификация е да предостави на студентите инструментите и уменията за ефективно и независимо прилагане на методологията на изследователската методология и всичк ... +

Целта на тази квалификация е да предостави на студентите инструментите и уменията за ефективно и независимо прилагане на методологията на изследователската методология и всички свързани с нея дейности, да подготви предложение за изследователска работа, да проведе дипломна работа, демонстрираща оригинален принос в областта на изучаването / дисциплината, за да демонстрират компетенциите, необходими за оценяване, за да се докладват резултатите за академично представяне. -
Докторантура
Редовно
2 - 5 години
Английски
Ян. 2021
30 Окт. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук