PHDSTUDIES

Програми Други езици - Търсене на най-добрите програми по Други езици тук! - Други езици

Докторска степен е най-ценното заглавие, присъдено от университетите в международен мащаб. Философският доктор е най-честият от тези степени, тъй като може да се присъди на студенти от най-различни теми. Дисциплината се отличава от другите степени, като е майсторство на мъдростта, постигнато след безброй часове на изучаване и прилагане на конкретно парче оригинално изследване.

Какво е докторска степен в други езици? Докторантите на други езици обикновено се съсредоточават върху изучаването на един от аспектите на езика или културите с многобройни оратори на този език. Завършването на тези степени често изисква не само одобрен предмет на оригинални изследвания за студента, но и дисертация, защитаваща изследванията и тестовете, доказващи владеене на изучавания език. Някои университети дори изискват определено ниво на владеене на допълнителен език със сходен произход.

Докторантите на други езици имат полза за живота и кариерата си, като развиват отлични комуникативни умения и засилено чувство за разбиране и разбиране на различните народи и култури. Освен това, необходимостта да се превеждат както вътрешно, така и външно на друг език, дава на докторанта индивидуална уникална склонност да анализира ситуации и хора.

Доктор по други езици може да отнеме от три до седем години, за да завърши, в зависимост от университета, а цената е също толкова разнообразна по същата причина. Следователно, малко проучване на най-добрите избор на студенти от университетите е изключително благоприятно.

Има много кариерни пътеки, достъпни за докторанти, завършили други езици. Работните места варират от езикови преподаватели или учители по чужди езици в училища и университети по целия свят до преводачи или преводачи за международни агенции или международно обслужващи компании. Има дори възможности за кариера в техническата област, като компютърни лингвисти или технически писатели и преводачи.

Докторските степени се предлагат на други езици по целия свят, в зависимост от езика или страната на избор. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Други езици Filter

Доктор по африкански езици

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
африканс
Кампус

Докторският изпит се провежда в поне две области на обучение. Представена е теза по тема в лингвистиката или в литературата като доказателство за способността за провеждане на ...

Научете повече

Доктор по семитски езици

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Изпълнява се дисертация по избрана от катедрата тема и написана под наблюдение. Студентите се съсредоточават върху тема от областта на арабския, ислямските изследвания, иврита ...

Научете повече