Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Дигитални медии - Търсене на най-добрите програми по Дигитални медии тук! - Дигитални медии

Докторат по философия (PhD) представлява усъвършенствано обучение и научни постижения. Основната степен в областта на интереси е предпоставка за всяка програма.

Какво представлява докторската степен в цифровите медии? Основните курсове по медийни изследвания и теория са взети от повечето докторанти. Учените работят с различни аспекти на дизайна, технологиите и културата. Някои програми също изискват история на медиите или технологиите като част от натоварването им. С дискусията на надзорниците, студентите приспособяват своите избирателни способности, за да отговарят на техните интереси и дисертация или теза. Освен това от някои ученици се изисква да имат малолетни и / или портфейли в допълнение към дисертацията или тезата си. Обикновено програмите завършват от три до четири години, независимо дали вкъщи или в чужбина, като повечето от тях изискват известно време в кампуса.

С текущата зависимост от технологиите цифровите медийни умения достигат до много отрасли и начини на живот от социалните медии до дизайна на уебсайтове. Мисленето критично и творчески са уменията, които преминават извън работата, научните изследвания и образованието и в личния живот и общностите на завършилите.

Поради различните разходи, свързани с придобиването на докторска степен и различните програми, трябва да се извърши проучване, преди да се вземе окончателно решение. Също така е добре да поискате отпускащи офиси за финансова помощ.

Пост-докторски възможности за кариера често се срещат в следдувалното образование. Въпреки това, много студенти също намират работа извън академичните среди в медийните отделения. Титлите за работа включват създател на медийно съдържание, дигитален специалист, разказвач на нови медии, мобилни журналисти, мениджър на социални медии и специалист по трансмедицина. Заетостта може да се намери в различни индустрии, включително телекомуникации, радио и телевизионни услуги, реклама, връзки с обществеността, графичен дизайн, настолни издателства, местно управление, фотография, висше образование и др.

Докторски програми се предлагат както в международен, така и в локален, в онлайн-кампус. За да продължите, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

1 резултата за Дигитални медии

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Училището провежда висококачествени значими национални и международни изследвания и предлага отлични възможности за следдипломна квалификация, като успешно съчетава модер ... [+]

Има особена сила в уеб дизайна и развитието, включително електронната търговия, електронното обучение, електронното здравеопазване; и групата има значителен опит в дизайна на взаимодействията (напр. ползваемост и достъпност), социални изчисления (напр. Социални мрежи, компютърно медиирана комуникация), мобилни технологии (например iPhone), виртуални светове , В областта на базираните на времето медии групата има значителен интерес към цифровото заснемане и редактиране на филми и манипулиране на напълно анимирани техники за 3D моделиране, използвани в игрите и игралните филми.... [-]

Великобритания Canterbury
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 години
Кампус
Научете повече на английски