PhD-obrazovanie.com

Програми Градски дизайн - Търсене на най-добрите програми по Градски дизайн тук! - Градски дизайн

Доктор по философия или докторска степен се счита за най-високата степен, присъдена от университет или висше училище. След завършването си, завършилият се е назначен като "доктор" в съответната област на обучение.

Какво е докторска степен по градски дизайн? Докторантите, които се занимават с градски дизайн, често учат как сградите, улиците и транспортните системи се събират, за да образуват едно цяло. Те могат също така да разгледат как озеленяването и обществените паркове засягат проектираните райони и ги правят естетически приятни. Класовете могат да включват история и теория на градското проектиране, екологична инфраструктура, разказ за урбанизъм и конфликтни обществени и частни интереси.

Градоустройството е свързано с планиране, организация и бюджетиране; следователно един завършил с тези умения може да превъзхожда в големи компании или общини. Умението да планирате проекти и да оценявате програмите също може да помогне за професионалното развитие.

Много фактори влияят върху разходите за обучение, когато търсите доктор по философия в градския дизайн. Дължината на програмата, избраното училище и местонахождението на класовете могат да променят разходите за курса. Бъдещите студенти могат да изберат да се свържат с възможни училища и да поискат записване за избраната от тях програма.

Завършилите с докторска степен по Urban Design често са креативни хора, които се радват на паркове за планиране, улици и проектиране на обществена инфраструктура. Ето защо кариерата в тази специализирана област може да дойде в неочаквани области. Историческите групи често наемат градски дизайнери да проучват и разбират избора на миналото, а правителствените агенции често наемат завършили градски дизайн, за да създават пешеходни пътеки и колоездачни пътеки през националните паркове, които граничат с енориите и селата. Градовете, градовете и селските райони също могат да предложат кариера като директори по планиране на комунални услуги и дизайнери за изхвърляне на отпадъци, а националните агенции могат да предлагат длъжности като служители по транспорта и защита на крайбрежието.

Доктор по философия в урбанизъм дизайн класове могат да бъдат намерени в целия свят, както и онлайн курсове могат да бъдат удобни. За да започнете обучението си, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

 

2 резултата за Градски дизайн Filter

Доктор по градски науки и регионални науки

GSSI - Gran Sasso Science Institute
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Италия L'Aquila

Докторатът Програмата в "Урбанистика и регионална наука" е уникална в света. Това е мултидисциплинарна програма, предназначена за студенти от различни среди, включително приложни икономисти, икономически географи, градски проектанти и социолози. Основните ни изследователски теми включват миграцията (доброволно и принудително), регионалната устойчивост (както в периферните райони и градовете), така и знанието (иновации, човешки капитал, творчество, предприемачество) и неформалната икономика. Методологичният подход се простира от по-качествените (казуси) техники до по-количествени (основани на иконометрика). Имаме стажантски програми с ОИСР и Европейската комисия и няколко сътрудничества с чуждестранни университети (включително програма Еразъм с Лондонската икономическа школа). Нашите ученици са напълно финансирани и им предоставяме ваучери за настаняване и храна.

Официалният докторска програма в областта на архитектурата и градоустройството

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Септември 2019 Испания A Coruña + още 1

Официалната програма на докторска степен по "Архитектура и урбанистика" се организира от Университета в Ла Коруня. В качеството си на една степен в университетската система на Галисия е предназначен за събиране на изследователски дейности в тези дисциплини в автономна област Галисия, но без да се отказват нейното разширяване на национално и международно ниво.