PHDSTUDIES

Програми Глобално лидерство - Търсене на най-добрите програми по Глобално лидерство тук! - Глобално лидерство

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

При подготовката за кариера в международно свързана с нея област на дейност, като например финанси или логистика, учениците да помислите за една програма в световен лидер. Тези курсове могат да позволят на един студент да спечели международния опит е необходимо, за да успее в най-различни дисциплини.

Глобално лидерство: Търсене на програми по Глобално лидерство. Научете информацията за докторантурите директно, контактирайте университетите за докторантури направо тук!

2 резултата за Глобално лидерство Filter

Доктор по лидерство и управление

Africa International University
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
15 Авг. 2020
Английски
Кампус

Тази програма дава акцент върху изследванията както на философията, теорията и практиката на лидерството, така и на управлението, да се анализира от лидерска (за разлика от уп ...

Научете повече

Доктор по философия в глобалното лидерство и промяна (доктор)

Pepperdine University
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Програмата "Доктор на философията в глобалното лидерство и промяна" подготвя студентите да станат лидери на визити, както и агенти на промяна в създаването на нови направления ...

Научете повече