Filter
Докторантура
Германия Frankfurt Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Frankfurt - Докторантури Frankfurt - Докторантура Frankfurt

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Като най-големият град в провинция Хесен, Франкфурт на Майн града има над 700 000 жители. Това е финансов център на Германия и в Европа. В града има два университета и няколко специализирани училища за висше образование.

Докторантура Frankfurt - Запишете се за докторантура Frankfurt. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Германия
Frankfurt
Тип на обучение
Темпо на обучение
Max Planck Institute for Brain Research

Международната научноизследователска гимназия "Макс Планк" (IMPRS) за невронни кръгове е създадена през 2011 г. и предлага около десет напълно платени длъжности всяка год ... [+]

Международната научноизследователска гимназия "Макс Планк" (IMPRS) за невронни кръгове е създадена през 2011 г. и предлага около десет напълно платени длъжности всяка година за талантливи студенти, притежаващи съответни магистри или бакалаври като най-висша степен за извършване на научни изследвания, водещи до докторантура. Програмата се преподава на английски език.

Предлагаме мултидисциплинарна програма за отлични докторанти с нестопанска цел, математика, физика, компютърни науки, (био) химия, биология и медицина, както и научен опит в участващите институции в общността на Франкфуртската неврология. Учениците ще участват в специално подготвена образователна програма, включваща курсове за изследване и неврологични курсове, но също така и в обучението по умения за прехвърляне, както и в отстъпки, конференции и летни школи и серия лекции. Специална бързина се предлага на студентите с най-висока степен бакалавър.... [-]

Германия Frankfurt
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски