PhD-obrazovanie.com

Програми Висше образование - Търсене на най-добрите програми по Висше образование тук! - Висше образование

Студентите, които работят по докторантура, преследват най-високото ниво, предлагано в университета. Тези степени обикновено отнемат няколко години, за да завършат и включват комбинация от курсова работа, изследване и писане.

Какво представлява докторантурата във висшето образование? Тези степени свързват академичните и административните измерения на колежите и университетите. Завършилите могат да оценят практиките за приемане и оперативните стандарти, за да определят как да постигнат по-добри резултати за учениците и преподавателите. Студентите могат да анализират основните учебни програми и общите изисквания или да определят ефикасността на ведомствените бюджети или програмите за общуване.

По-подробното разбиране на висшето образование може да помогне на учениците да оценят и да се възползват максимално от собственото си обучение. Дисциплинираните умения за изследване, анализ и писане, които завършват студентите по време на докторска програма, са приложими за широк кръг от кариери и обикновено подобряват способностите за решаване на проблеми.

Цената на докторантурата варира в зависимост от това къде се намира училището и колко време е необходимо, за да се изпълнят всички изисквания, които могат да варират от три до шест години. Студентите могат да пожелаят да погледнат във вътрешни и външни източници на финансиране.

Докторската степен по висшето образование може да подготви завършилите да станат колеж или университетски администратори, натоварени с разработването на планове за институцията като цяло. Стипендиантите също са квалифицирани да станат преподаватели. Докторската степен по висшето образование може да подготви завършилите да стартират кариери като консултанти, работещи с множество институции за тестване или разработване на учебни програми или с индивидуални клиенти, които търсят най-добрите възможности за продължаване на образованието си.

Добра идея е да изследвате докторски програми, предлагани в различни училища. Може да искате да помислите дали искате да посетите университет в определено място или бихте предпочели онлайн програма. И двата подхода имат ползи и разходи, затова потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Висше образование Filter

доцент доктор. или Ed.D. в ръководството за напредъка на обучение и услуги в областта на висшето образование

Cardinal Stritch University
Кампус Задочно обучение 6 семестри Запитване на информация Съединени Американски Щати Milwaukee

Докторат по лидерство за напредък на живот и служба във висшето образование (Ed.D. или докторска степен) ще ви подготви да направи значителен принос към организацията ви и ще ви помогне да се превърне в трансформационна лидер в областта на висшето образование.

Ed.D. в организационното лидерство с акцент в лидерството в висшето образование

Grand Canyon University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + още 2

Ed.D. в организационното лидерство с акцент в лидерството в висшето образование. Тази програма за докторанти е предназначена за преподаване на професионалисти, които са готови да се изправят пред предизвикателството на лидерството в днешната сложна и динамична среда на висшето образование.