PHDSTUDIES

Висше образование Милуоки - Програми Висше образование Милуоки - Висше образование, Милуоки

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Висшето образование може да послужи като трамплин за всички бъдещи начинания в професионален и кариерно развитие. Програми и класове в избрана област на проучване могат да бъдат преследвани в населено място или онлайн специфична образователна институция.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Милуоки се намира на югозападното крайбрежие на езерото Мичиган. Милуоки е известен с ветроходство, уиндсърфинг, кайтсърфинг, съоръжения за водни спортове по езерото Мичиган. Многобройни високо класирана университети и колежи прави Milwaukee на шесто място в студентските среди.

Висше образование Милуоки - Запишете се за докторантура Милуоки. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Висше образование, Милуоки Filter

доцент доктор. или Ed.D. в ръководството за напредъка на обучение и услуги в областта на висшето образование

Cardinal Stritch University
Докторантура
Доктор по педагогика
<
Задочно
<
6 семестри
Английски
Кампус

Докторат по лидерство за напредък на живот и служба във висшето образование (Ed.D. или докторска степен) ще ви подготви да направи значителен принос към организацията ви и ще ...

Научете повече