Програми Висше образование - Търсене на най-добрите програми по Висше образование тук! - Висше образование

Студентите, които работят по докторантура, преследват най-високото ниво, предлагано в университета. Тези степени обикновено отнемат няколко години, за да завършат и включват комбинация от курсова работа, изследване и… Научете повече

Студентите, които работят по докторантура, преследват най-високото ниво, предлагано в университета. Тези степени обикновено отнемат няколко години, за да завършат и включват комбинация от курсова работа, изследване и писане.

Какво представлява докторантурата във висшето образование? Тези степени свързват академичните и административните измерения на колежите и университетите. Завършилите могат да оценят практиките за приемане и оперативните стандарти, за да определят как да постигнат по-добри резултати за учениците и преподавателите. Студентите могат да анализират основните учебни програми и общите изисквания или да определят ефикасността на ведомствените бюджети или програмите за общуване.

По-подробното разбиране на висшето образование може да помогне на учениците да оценят и да се възползват максимално от собственото си обучение. Дисциплинираните умения за изследване, анализ и писане, които завършват студентите по време на докторска програма, са приложими за широк кръг от кариери и обикновено подобряват способностите за решаване на проблеми.

Цената на докторантурата варира в зависимост от това къде се намира училището и колко време е необходимо, за да се изпълнят всички изисквания, които могат да варират от три до шест години. Студентите могат да пожелаят да погледнат във вътрешни и външни източници на финансиране.

Докторската степен по висшето образование може да подготви завършилите да станат колеж или университетски администратори, натоварени с разработването на планове за институцията като цяло. Стипендиантите също са квалифицирани да станат преподаватели. Докторската степен по висшето образование може да подготви завършилите да стартират кариери като консултанти, работещи с множество институции за тестване или разработване на учебни програми или с индивидуални клиенти, които търсят най-добрите възможности за продължаване на образованието си.

Добра идея е да изследвате докторски програми, предлагани в различни училища. Може да искате да помислите дали искате да посетите университет в определено място или бихте предпочели онлайн програма. И двата подхода имат ползи и разходи, затова потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Concordia University Portland
Portland, USA

Спечелете EdD във висшето образование от Concordia, изцяло онлайн и проектиран да ви помогне да направите своята оценка. ... +

Спечелете EdD във висшето образование от Concordia, изцяло онлайн и проектиран да ви помогне да направите своята оценка. -
Докторантура
Задочно обучение
3 години
English
06 Jan 2020
15 Dec 2019
Online