PhD-obrazovanie.com

Online Визуален дизайн Oslo - Визуален дизайн програми Tuen Mun Визуален дизайн, Oslo

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Студентите, които следват в програми по визуален дизайн, могат да избират брой специализации. Между някои от тях са интериорен дизайн, визуални комуникации, изкуство, медии, инженерство, създаване на иновативни продукти, интерактивен дизайн, здравословен дизайн.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Online Визуален дизайн Oslo - Вземи си доктор Tuen Mun. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Визуален дизайн, Tuen Mun Filter

Доктор по визуални изследвания

Lingnan University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 30 - 72 месеца Септември 2019 Хонг Конг Tuen Mun + още 1

Визуалните проучвания в Lingnan са самостоятелни отдели, съсредоточени върху следните основни дисциплини: история на изкуството, когнитивни филмови изследвания и философска естетика.