Filter
Докторантура
Великобритания England Bradford Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Bradford - Докторантури Bradford - Докторантура Bradford

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Bradford има пет висши учебни заведения и наскоро е била похвалена от Ofsted за образованието си постижения. Има и националните медии музей, Bradford Индустриален музей, кипене Hall музей и художествена галерия нарича Bradford една галерия.

Докторантура Bradford - Запишете се за докторантура Bradford. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
England
Bradford
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Bradford

Изследователските области са само в общи линии показателни и нашите служители отдават голямо значение на творческите и иновативни подходи към въпросите, независимо дали с ... [+]

Преглед

Всички академични отдели в Училището за социални науки канят докторанти.

Изследователските области са само в общи линии показателни и нашите служители отдават голямо значение на творческите и иновативни подходи към въпросите, независимо дали са нови или познати - и на интелектуалния анализ, както установен, така и пробив.

Темите, които наблюдаваме, включват следните области:... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Нашата програма за докторанти ви позволява да провеждате юридически изследвания под надзора на нашите международни, опитни и високо ангажирани преподаватели. ... [+]

Преглед

Нашата програма за докторанти ви позволява да провеждате юридически изследвания под надзора на нашите международни, опитни и високо ангажирани преподаватели.

Ще бъдете под надзора на двама академични служители и ще участвате в програма за обучение, която ви осигурява знания и умения за проектиране и провеждане на строг докторантски изследователски проект.

Също така имате възможност да представите работата си в изследователските семинари на Училището по право и годишната научна конференция на студентите за следдипломна квалификация на Факултета. Това ще ви даде възможност да обсъдите вашите изследвания с колегите и докторантите в училището и факултета.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 7 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Ще провеждате изследвания под надзора на нашите международни, опитни и високо ангажирани преподаватели. Освен че ще бъде наблюдаван от двама утвърдени изследователи, вие ... [+]

Преглед

Нашата програма за докторанти предлага възможности за изследване на пълен и непълен работен ден в редица бизнес и управленски области.

Ще провеждате изследвания под надзора на нашите международни, опитни и високо ангажирани преподаватели. Освен че ще бъде наблюдаван от двама утвърдени изследователи, вие ще участвате в изследователско обучение, което ви дава знания и умения за проектиране и провеждане на задълбочени изследвания.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 7 години
Кампус
Научете повече на английски