PHDSTUDIES

Online-р Oslo - докторски програми Чатъм PhD, Oslo

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Chatham се намира в Кент, така че повечето от гражданите отидете на Mid-Kent College и University College за Creative Arts (по-рано Kent Института за изкуствознание & Design). Въпреки това, нито един от тях е разположен в Chatham.

Online-р Oslo - Вземи си доктор Чатъм. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Резултати Filter

Доктор по музика

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;6 години
Английски
Кампус

Нашата изследователска програма ви дава възможност да се смесвате с композитори, звукови дизайнери, технолози, етномузиколози и теоретици. ...

Научете повече