Filter
Докторантура
Република България Sofia Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Sofia - Докторантури Sofia - Докторантура Sofia

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

България висшето образование предлага на студентите обучение заем, както и други финансово храна, докато обучение във висшите учебни заведения. След един студент завършва своето обучение, той или тя може да се присъедини към корпоративния свят с уменията, придобити от висшето образование.

София е столицата и най-големият град в България, има множество престижните висши учебни центрове, които са признати в световен мащаб. Университетите и колежите записват хиляди студенти годишно за отразяване на голямото търсене на образование. Свети Климент Охридски университет в София е силно разглежда тук.

Докторантура Sofia - Запишете се за докторантура Sofia. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

VUZF University

Всеки икономически или управленски проблем има финансови и счетоводни аспекти. Без знания по тези области не би било възможно да се намерят ефективни решения на проблемит ... [+]

Всеки икономически или управленски проблем има финансови и счетоводни аспекти. Без знания по тези области не би било възможно да се намерят ефективни решения на проблемите.

ВУЗФ предлага следните професионални направления за докторанти. степен:

„Финанси и застраховане“„Счетоводство, контрол и анализ“

Продължителността на обучението за докторска степен степен е до 3 години (за пълно работно време и индивидуален план) и до 4 години (за непълно работно време)... [-]

Република България Sofia
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски