Filter
Докторантура
Бенин Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Бенин - Научете повече за докторантури в Бенин

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Бенин, разположена в Западна Африка, е дом на множество възможности за висше образование. Има 10 клона на Националния университет на Бенин в цялата страна, а общият брой на публични и частни институции в съчетание е 94.

Докторантура Бенин - Запишете се за докторантура в Бенин. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Бенин тук!

Научете повече Свиване

Резултати

African School of Economics

Програмата за докторанти в областта на икономиката на американската академия на науките предлага докторантура по икономика, моделирана според някои от най-добрите програм ... [+]

Докторантура по икономика

Програмата за докторанти в областта на икономиката на американската академия на науките предлага докторантура по икономика, моделирана според някои от най-добрите програми в Северна Америка. Той е отворен за студенти, които успешно завършват своите MMES, MBA или MPA програми в ASE, но е отворен и за кандидати, идващи от други програми, които вече притежават магистърска степен. Докторската програма има за цел да обучи студентите да разработват иновативни и строги изследвания и да помагат на студентите да станат примерни учители в водещи висши учебни заведения в света.... [-]

Бенин Котону
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски