PhD-obrazovanie.com

Докторантура Flanders - Докторантури Flanders - Докторантура Flanders

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Докторантура Flanders - Запишете се за докторантура Flanders. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по философия в мениджмънта

United International Business Schools
Кампус Задочно обучение 2 - 4 години Септември 2019 Белгия Antwerp Испания Barcelona Brussels Madrid Япония Tokyo Швеция Zürich Холандия Amsterdam Италия Milan Geneva + още 13

Нашият академичен календар се основава на една четвърт от системата (1 тримесечие = 10 седмици). Поради гъвкавата структура и модулния дизайн на програмата, в началото на всеки тримесечен период и през всеки период, през октомври, ноември, януари, февруари, април, май, юли и август, има многобройни начални дати.

Изпълнителният PhD

Antwerp Management School
Кампус Задочно обучение 4 години Запитване на информация Белгия Antwerp

Изпълнителният докторантската програма на училището Антверпен Management е програма за подкрепа на високо равнище за изпълнителни директори и мениджъри, C-ниво с силна амбиция да донесе състоянието на най-съвременните знания и отлични изследователски умения на работното място и в обществото.

Доктор по глобални проучвания

European College for Liberal Studies
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Испания Barcelona Белгия Brussels Madrid Швеция Zürich Япония Tokyo Antwerp + още 8

Д-р - Доктор по философия в глобалистика (60 кредита)

Доктор по комуникационни изследвания

European College for Liberal Studies
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Испания Barcelona Белгия Brussels Madrid Швеция Zürich Япония Tokyo Antwerp + още 8

Д-р - Доктор по философия в комуникационни науки (60 кредита)