$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Банково дело - Търсене на най-добрите програми по Банково дело тук! - Банково дело

Доктор по философия е един от най-високите академични награди, предлагани в повечето университети. Повечето докторски програми изискват от студентите да завършат магистърска степен преди регистрацията. Докторска ст… Научете повече

Доктор по философия е един от най-високите академични награди, предлагани в повечето университети. Повечето докторски програми изискват от студентите да завършат магистърска степен преди регистрацията. Докторска степен може да бъде получена в тригодишно редовно обучение.

Какво е докторска степен по банково дело? Това е академична програма на високо ниво, фокусирана върху процесите и процедурите, свързани с банковото дело. Курсовете могат да се съсредоточат върху финанси, икономика, обслужване на клиентите и други принципи, необходими за успешното банкиране. Точните курсове, които се провеждат в този вид образование, могат да бъдат усъвършенствани в паричното и банковото дело, банковите и финансовите системи, банковите принципи, историята на световното банкиране, принципите и понятията за корпоративно банкиране и банковото право. Някои университети могат да предлагат курсове, включващи изследвания, лекции, дискусии и дисертации.

Взимането на поглед от високо ниво в банкирането може да помогне на студентите да се подготвят за академична или професионална кариера. Уменията, придобити чрез това образование, като количествени умения, комуникация и лидерство, могат да направят завършилите по-конкурентни кандидати и по-добри клиенти.

Няма универсална цена за докторска програма. Често, обучението зависи от училището, местоположението му, програмата и продължителността му. Ако кандидатите искат да получат оценка, те могат директно да поискат от университетите.

Учениците, които се занимават с банкиране на ниво доктор, често са подготвени да поемат водещи роли в бранша. Някои от завършилите могат да използват това образование, за да станат професори, брокери, мениджъри на връзки с клиенти, корпоративни банкови ръководители, финансови анализатори, мениджъри по кредитен контрол, банкови изследователи, статистици и ръководители на клиенти. Предишните образователни и работни позиции на учените могат да играят голяма роля в кариерата, която могат да следват след дипломирането.

Докторски програми се предлагат онлайн и в университета в цял свят. Ако сте готови да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
HCMC Banking University
Сити Хошимин, Виетнам

Международен доктор програма в банковото дело - финанси - iPhD BF - е програма за обучение за сътрудничество между Университета в Болтън - Топ 10 в Обединеното кралство - и Ба ... +

Международен доктор програма в банковото дело - финанси - iPhD BF - е програма за обучение за сътрудничество между Университета в Болтън - Топ 10 в Обединеното кралство - и Банковия университет в Хошимин (BUH); е първата и ексклузивна международна докторска програма, специализирана по банково дело - финанси към този момент, която е акредитирана от Министерството на образованието и обучението на Виетнам. iPhD BF се надява, че iPhD BF се надява да помогне на следдипломни студенти да се доближат до международните изследователски стандарти под ръководството на престижни професори от университета в Болтън, както и от партньорските университети на BUH в топ 1% от света във Великобритания и Франция, САЩ, Австралия, Нова Зеландия. -
Докторантура
виетнамски, Английски
Кампус