PHDSTUDIES

Програми Аудиовизуална комуникация - Търсене на най-добрите програми по Аудиовизуална комуникация тук! - Аудиовизуална комуникация

Предлага се в области като образование, психология и биологични науки, доктор или доктор по философия, се присъжда след средно четири години изследване и обучение. Предлага се в университети по цял свят, тази степен често изисква последна дисертация или дисертация за партньорска проверка.

Студентите може да се чудят какво е докторска степен по аудиовизуална комуникация? Тази програма предоставя на студентите умения за извършване на експертни изследвания в областта на комуникацията. В зависимост от програмата студентите могат да анализират производството, потреблението и разпространението на аудиовизуалната комуникация, за да напишат своите докторски разработки. Някои от областите, които студентите могат да избират да изследват, включват телевизия, видео, радио, кино и нови цифрови медии. Някои могат да се съсредоточат и върху създаването на аудиовизуална комуникация.

Студентите, които получават напреднали степени, се възползват по много начини.Често им има повече възможности за кариера, а понякога и заплатите са по-високи от тези, които имат само бакалавърска или магистърска степен.

Много студенти се занимават с разходите за придобиване на степен. Тъй като има много фактори, които определят обучението, студентите трябва да изследват различни институции и да намерят такъв, който съответства на техния бюджет. Някои училища предлагат и стипендии или друга финансова помощ, за да помогнат за заплащането на образование.

Завършилите тази напреднала степен могат да избират от различни кариери, свързани с комуникацията. Те могат да изберат да продължат в областта на научните изследвания чрез разработване на изследователски проекти за компании в областта на рекламата, комуникациите, телекомуникациите, журналистиката или комуникационната политика. Те също така могат да работят като консултанти за частни и обществени институции или да работят в академичните среди като изследовател или преподавател.

Отделете време за проучване и сравняване на различните училища за аудиовизуални комуникации.Онлайн каталогът е обширен и лесен за използване. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Аудиовизуална комуникация Filter

Доктор по аудиовизуална комуникация

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Докторската учебна програма включва теза, която има оригинален принос в областта на аудиовизуалната комуникация по тема, избрана в консултация с председателя на катедрата. Изи ...

Научете повече