PhD-obrazovanie.com

Програми Астрофизика - Търсене на най-добрите програми по Астрофизика тук! - Астрофизика

За да не се бърка с лекар, доктор по философия може да бъде най-високото ниво, налично в немедицинско поле. Докато печелите тази степен може да отнеме много работа, тя може да дойде с награди и да бъде много престижно постижение.

Какво е докторска степен по астрофизика? Тъй като астрофизиката е изследване на планети, звезди и други небесни обекти, тази степен обикновено се фокусира върху това да ви даде разбиране за тези обекти и как могат да се използват различни инструменти за тяхното наблюдение. Обучението може да обхваща по-общи теми, като например физика, както и по-специфични понятия, като астрономически системи, радиационни полета и времеви домейни. Вероятно ще трябва да завършите много лични изследвания и да напишете докторска дисертация като част от процеса на придобиване на степен.

Работата, която вършите, за да спечелите тази степен, може да подобри вашето математическо и научно мислене, което може да ви помогне да организирате и вземате решения в ежедневието си. Подобреното разбиране на научните концепции може също да Ви направи по-добре информирани за някои проблеми, които понастоящем са изправени пред света.

Различните училища и институции могат да имат различни изисквания, които оказват влияние върху цената за придобиване на степен. Обикновено трябва да сте завършили бакалавърска или магистърска програма, преди да получите докторска степен, което може да повлияе и на разходите.

С докторска степен по астрофизика ще бъдете добре оборудвани, за да станете астрофизик. Може да работите като изследовател, да изследвате и да допринасяте за познаването на звездите и планетите. Бихте могли да развиете и нови инструменти и методи за разбиране на астрономическите явления. Възможностите за преподаване, включително преподаване или преподаване в начално или средно училище, понякога са на разположение.

Университетите в близост до вас, както и училища в целия свят, могат да предлагат програми за придобиване на докторска степен по астрофизика. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

7 резултата за Астрофизика Filter

Доктор по физика на Земята и планетите

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 4 години Октомври 2019 Чехия Prague + още 1

Програмата предвижда теоретични познания по физика на Земята и планетарните тела и обучава студентите в теоретични и числени решения на предните и обратните задачи. Завършил е в състояние да извършва независими научни изследвания, фокусирани върху физическите процеси в Земята, планетите и спътниците. Той / тя може да продължи кариерата си в научноизследователските институции, фокусирани върху Земната и планетарната еволюция, но също и в промишленото изследване, фокусирано върху въпроса за механиката на континуума.

докторат по астрофизика

Universidad de La Laguna
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Испания Santa Cruz de Tenerife

Докторската програма в Asrtrofísica е резултат от сливането на предишната доктор по астрофизика и физика докторска програма Строеж на веществото. И двете докторски програми имат споменаването на върхови постижения на Министерството на образованието и науката.

доктор по астрофизика

International School for Advanced Studies (SISSA)
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Октомври 2019 Италия Trieste

Никога не е имало по-добро време, за да работят в астрофизика, енергична и конкурентоспособна дисциплина в граничните изследвания. Кандидатите за програмата доктор по астрофизика първо ще бъдат оценявани въз основа на техните CV и референтни писма.

Доктор по физика на космическите частици

International School for Advanced Studies (SISSA)
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Октомври 2019 Италия Trieste

Астрофизиката представлява един от най-виден интересите на SISSA и е била посочена като една от областите, които SISSA ще подобри още повече в близко бъдеще. Тя е млада и интердисциплинарна област,

Доктор по теоретична физика, астрономия и астрофизика

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 4 години Октомври 2019 Чехия Prague + още 1

Програмата предлага обучение по теоретична физика, астрономия и астрофизика. Завършил придобива широк спектър от теоретични знания и практически опит в решаването на трудни физически проблеми. Завършил астрономия получава и експериментални умения, всички възпитаници управляват различни цифрови и изчислителни методи. Освен математическите методи, завършващите получават и физическа интуиция, която е изключително важна за научните изследвания и за решаването на неочаквани технически пречки и проблеми.

Доктор по астрономия физика

GSSI - Gran Sasso Science Institute
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Италия L'Aquila

Основната цел на учебната програма по астрономическа физика е да осигури входните точки и научните и културни инструменти за успешно участие в изследванията в областта на физика на частиците, ядрена физика и астрофизика, астрофизика с висока енергия, гравитация и космология. Специално внимание ще бъде обърнато на експерименталните и феноменологични аспекти. Освен това, докторантурата. студент по астрономическа физика в GSSI ще има специална възможност да проследи и да участва в изследванията, проведени в националните лаборатории на Gran Sasso (LNGS), с широката си общност от учени от цял ​​свят.

Доктор по астрофизични науки и технологии

Rochester Institute of Technology (RIT)
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Съединени Американски Щати Rochester

Докторската програма по астрофизични науки и технологии се фокусира върху основната физика на явленията извън Земята и върху развитието на технологиите, инструментите, анализа на данните и техниките за моделиране, които ще позволят следващите големи стъпки в тази област.