PhD-obrazovanie.com

Астрофизика Rochester - Програми Астрофизика Rochester - Астрофизика, Rochester

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Roanoke, самостоятелен град се намира в Общността на Вирджиния. Висшите учебни заведения в града тече 2 години и 4 години специалности в редица случаи.

Астрофизика Rochester - Запишете се за докторантура Rochester. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Астрофизика, Rochester Filter

Доктор по астрофизични науки и технологии

Rochester Institute of Technology (RIT)
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Rochester

Докторската програма по астрофизични науки и технологии се фокусира върху основната физика на явленията извън Земята и върху развитието на технологиите, инструментите, анализа на данните и техниките за моделиране, които ще позволят следващите големи стъпки в тази област.