PhD-obrazovanie.com

Астрофизика Santa Cruz de Tenerife - Програми Астрофизика Santa Cruz de Tenerife - Астрофизика, Santa Cruz de Tenerife

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Астрофизика Santa Cruz de Tenerife - Запишете се за докторантура Santa Cruz de Tenerife. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Астрофизика, Santa Cruz de Tenerife Filter

докторат по астрофизика

Universidad de La Laguna
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Испания Santa Cruz de Tenerife

Докторската програма в Asrtrofísica е резултат от сливането на предишната доктор по астрофизика и физика докторска програма Строеж на веществото. И двете докторски програми имат споменаването на върхови постижения на Министерството на образованието и науката.