Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Астрономия - Търсене на най-добрите програми по Астрономия тук! - Астрономия

След завършване на бакалавърска или магистърска степен можете да изберете да продължите да учите за доктор, наричан още докторант по философия. Тази степен обикновено отнема най-малко четири години, за да завърши, а някои теми може да отнеме още няколко години.

Какво е докторска степен по астрономия? Астрономията е отрасъл на природните науки, който се фокусира върху небесните тела. Някои подчини включват звездна формация и история, космически взаимодействия, екзопланети, наблюдателна астрономия и теоретична астрономия. Някои програми се съсредоточават върху близки обекти, като тези в нашата местна слънчева система, докато други се фокусират върху по-далечни тела. Изследванията в тази програма ви насочват към представянето и защитата на тезата.

Изучаването на астрономията на висшисти може да осигури жизнени умения, които ще използвате всеки ден, като организация, внимание към детайлите и фини двигателни умения. Когато сте организирани, можете да спестите време. Откриването и манипулирането на фини детайли могат да ви помогнат с малки материални проблеми или ако имате хоби, задвижвано от занаят.

Някои фактори, които влияят върху цената на един доктор, са размерът и местоположението на училището. Тези разходи включват книги, такси за обучение, храна, настаняване и други. Ако се свържете с училищата, от които се интересувате сега, можете да научите повече за конкретните им разходи.

Кариерата, която преследвате с докторска астрономия, зависи от това дали сте се съсредоточили върху приложена или теоретична астрономия. И двете полета имат работа в академичните среди и научните изследвания, но ако искате нещо конкретно, разделете търсенето си въз основа на вашата степен. Например приложените работни места включват мениджър на програмата за наблюдение, специалист по оценка, системен инженер и разработчик на научен софтуер и изследовател. Теоретичните работни места обикновено са по-ориентирани към научните изследвания, тъй като астрономи и астрофизика работят в лаборатории и обсерватории.

Можете да гледате звездите навсякъде, така че защо да не изберете училището, което е най-доброто за вашите учебни цели и кариера? Онлайн курсовете могат да бъдат завършени навсякъде. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Астрономия

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Програмата предлага обучение по теоретична физика, астрономия и астрофизика. Завършил придобива широк спектър от теоретични знания и практически опит в решаването на труд ... [+]

Програмата предлага обучение по теоретична физика, астрономия и астрофизика. Завършил придобива широк спектър от теоретични знания и практически опит в решаването на трудни физически проблеми. Завършил астрономия получава и експериментални умения, всички възпитаници управляват различни цифрови и изчислителни методи. Освен математическите методи, завършващите получават и физическа интуиция, която е изключително важна за научните изследвания и за решаването на неочаквани технически пречки и проблеми.... [-]

Чехия Prague
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Northern Arizona University

Катедрата по физика и астрономия в Северна Аризона университет (NAU) ще стартира нова програма за докторска степен по астрономия и Planetary Science през есента на 2016. ... [+]

The Катедра по физика и астрономия в Северна Аризона университет (NAU) ще стартира нова програма за докторска степен по астрономия и Planetary Science през есента на 2016 г. Департаментът сега набира нови членове на факултета и докторанти.

Настоящи и бъдещи факултет Експертиза

Актуални преподаватели използват наземни и космически телескопи да учат малки тела в Слънчевата система и формирането и еволюцията на други планетни системи; космически кораб образност да учат планетни повърхности; и състоянието на най-съвременните лаборатория за изследване астрофизични ледени аналози. членове NAU преподаватели имат близки изследователско сътрудничество с учени от местните институции, включително обсерваторията Лоуел, за геоложки проучвания на САЩ (USGS) Astrogeology Science Center, и Военноморската обсерватория на САЩ. В следващите няколко години, Министерството ще наемат членове на мандата колея преподаватели с опит в областта на екзопланета науката, астро-химия, астро-информатика, астрономически апаратура, и наблюдателната астрономия, специализирана в Слънчевата система обекти, екзопланети, или свързани с тях теми.... [-]

Съединени Американски Щати Flagstaff
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски