Filter
Докторантура
Чехия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Архитектурни проучвания Чехия - Програми Архитектурни проучвания Чехия

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Архитектурни проучвания Чехия - Запишете се за докторантура Чехия. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Чехия тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Чехия

Charles University Faculty of Science

Областта е насочена към местни, регионални, макрорегионални, континентални и глобални проблеми на ландшафтната сфера. Целта се основава на изследването на развитието на п ... [+]

Областта е насочена към местни, регионални, макрорегионални, континентални и глобални проблеми на ландшафтната сфера.

Целта се основава на изследването на развитието на природата - социогеографско взаимодействие на различно ниво на йерархия. Проучването е насочено и към региони на Чехия и чужди страни. Той предоставя научно и управленско обучение, фокусирано върху:

регионално развитие, развитие на регион и регионални системи;Природа - взаимодействие на обществото, устойчиво развитие;пътуване и отдих, причини, структура, динамика, последствия;трансформация и развитие на системи за трафик;геополитически промени, глобализация на проблемите и социално-икономическо и политическо развитие на макрорегионите.Описание на критериите за проверка и оценка... [-]
Чехия Prague
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски