PhD-obrazovanie.com

Архитектурни проучвания Холандия - Програми Архитектурни проучвания Холандия

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Архитектурни проучвания Холандия - Запишете се за докторантура Холандия. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Холандия тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Холандия Filter

Доктор по градоустройство и управление

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 4 години Септември 2019 Холандия Rotterdam + още 1

Като комбинация от градско управление и управление, този доктор. Програмата предоставя уникален академичен опит, който е много важен за днешния свят.